GM-B2100BD-1AER

749,00 

Ainesta legendaksi?

G-SHOCK 2100 täysmetallisena,
Tough Solarina & Bluetooth Smartilla .

Saatavilla elo/syyskuun vaihteessa 2022.

G-SHOCK esittelee kolme GM-B2100 Full-Metal uutuutta!
Tutussa, ikonisessa kahdeksankulmaisessa muodossa, täysin metallisia kelloja
kolmessa eri sävyssä!

Jo vuoden 2019 GA-2100 mallin julkaisusta lähtien – joka oli moderni tulkinta ensimmäisestä G-SHOCK-kellosta, DW5000C:stä – 2100 sarjan ohut,  yksinkertaisen virtaviivainen muotoilu on tullut suosituksi malliksi erityisesti nuorempien kuluttajien keskuudessa.

Uusi iskunkestävä GM-B2100 – malli tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua, skarppia ulkonäköä äärimmäisen upeilla yksityiskohdilla. Ulkokuori, ranneke ja kehä ovat kaikki valmistettu teräksestä. Iskunkestävyyden takaamiseksi on otettu mallia legendaarisesta GMW-5000:sta kierrettävän takapohjan, rannekkeen ja bezelin nivelten kohdalla. Iskun vaimennukseen kelloihin on asennettu hienorakenteiset hartsikomponentit kehän ja kuoren väliin.

Monen eri valmistusprosessin läpikäynyt kellokehä on kehitelty muotoonsa takomalla, leikkaamalla ja kiillottamalla. Näin on aikaansaatu moniulotteinen kehä, jonka yhtenäinen ulkomuoto on silmiinpistävän tyylikäs. Korostaen teräksen kauneutta, kellon eri osiin on työstetty erilaiset viimeistelyt: bezelissä kehän muotoon harjattu viimeistely, rannekkeessa pystysuoraan harjattu viimeistely sekä kehän kulmassa, painikkeissa ja takapohjassa peilihionta. Taulu on koottu useasta osasta, joka tuo syvyyttä kellon ulkonäköön. Kello yhdeksässä oleva viikonpäivätaulu sekä indeksit ovat käsitelty höyrypinnoitteella, joka saa kellotaulun näyttämään erittäin laadukkaalta.

Kolme uutta kelloa ovat GM-B2100D-1AER ruostumattoman teräksen sävyssä, tyylikäs GM-B2100BD-1AER mustalla ionipinnoitteella, ja GM-B2100GD-5AER kirkkaalla ruusukullalla- kattaen tyylikkyyden jokaiseen hetkeen! Kolme uutta mallia tarjoilevat upean ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä Tough Solar- lataustoiminnollaan. Kello latautuu auringonvalosta tai keinovalosta ja säännöllisiä paristojenvaihtoja ei enää tarvita. Kelloissa on myös älypuhelin-ominaisuudet* Bluetooth® -yhteyttä käyttäen, joka mahdollistaa entistä tarkemman ajannäytön, helpon hälytysten ja ajastimen asettamisen, maailmanajan käytön ja muiden toimintojen hyödyntämisen sovelluksen kautta omassa älypuhelimessa.

*älypuhelinominaisuuksia hyödyntääkseen käyttäjän tulee ladata CASIO WATCHES- sovellus.

 

Tuotetunnus (SKU): GA-B2100-3AER-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

G-SHOCK GM-B2100D-1AER FULL-METAL
TOUGH SOLAR+BLUETOOTH

– Musta ionipinnoitettu teräs
– 200M
– Ø 44,4 mm
– rungon paksuus 12,8 mm
– paino 165 g
– hiilivahvistettu ruostumaton teräs
– teräsranneke
– Bluetooth Smart, Smartphone aika
– kaksoisvalo
– erikoisiskunkestävä
– tärinähälytys
– Tough Solar
– jälkihohtovalo
– maailmanaika
– ajanotto 1/100s. -24h
– ajastin 1/1s. – 24h
– 5 hälytystä
– monikielinen
– äänen hiljennin
– autom. osoittimien väistötoiminto asetuksia tehtäessä
– puhelimen etsintä
– automaattinen kalenteri
– 12/24 tunnin näyttö
– mineraalilasi
– turvalukko
– akun varaustason näyttö
– moduli: 5691